Pages

Topup Percuma! Serious Percuma!


Pengguna prepaid? Seorang pelajar? Topup selalu expired? Hewhew, meh baca artikel ni sampai habis. Dalam artikel ini, Jul nak ajar korang cara-cara nak dapatkan topup free nih! Serious free!


Manis ni application yang boleh kasi kita topup free. Jul dah guna application ni dah lebih 2 bulan, dah nak masuk 3 bulan. Sejak Jul guna application ni, duit Jul dalam dompet ni, satu sen pun tak disentuh untuk guna beli topup dekat kedai-kedai! Caranya senang je. Simple 4 step!


Cara-cara !

1. Register account Manis korang. Korang hanya boleh register guna account Facebook sahaja! Takda Facebook, pi create sana!




2. Dah register, korang kena download application Manis nih dekat Android dan iOS. Yang guna Windows Phone tu, hm tu arr sapa suruh taknak guna Android or iOS kahkahkah.



Mohd Zul Haziq

Seorang budak belasan tahun yang gemar akan teknologi!

No comments:

Post a Comment